Long Island &
Het Gemaal

Onze services

Design – UX design – Webdevelopment - drukwerk

Doorlooptijd eerste uitgave

4 weken

LON013-animatie-website-v5.gif

Magazine ontwerp

long_island_mockup2.jpg

Klantvraag

Restaurant Long Island en Restaurant Het Gemaal waren toe aan een nieuwe website. Daar hielpen wij ze graag mee. De sites moesten dezelfde look&feel krijgen maar wel een eigen karakter die past bij de fysieke locatie.

Ook was de wens met de komst van de nieuwe sites de menukaarten nieuw leven in te blazen, en meer te laten zijn dan enkel een menukaart.  

long_island_mockup1.jpg

Aanpak

Na het maken van een moodboard met stijl- en kleurselectie zijn we aan de slag gegaan met het site-ontwerp op basis van de verzamelde informatie. Dit verliep voorspoedig en al snel konden beide sites gelanceerd worden.
 

De stijl hebben we doorgetrokken naar de menukaarten, die een duo functie hebben als magazine (leuk!). Deze kaart heeft hierdoor ook ruimte voor advertenties en speciale aankondigingen. Hierdoor maken ze optimaal gebruik van het momentum.

look_magazine.jpg

Resultaat

De menukaarten / magazines maken we inmiddels elk kwartaal en staan vol met leuke verhalen en natuurlijk lekkere gerechten.

long_island_mockup4.jpg

De opdrachtgever aan het woord

Wij hebben nu meerdere keren samengewerkt met Jaaf Design en zijn erg tevreden over de samenwerking. De dames zijn erg creatief en komen elk kwartaal met leuke tips om ons magazine te onderscheiden van de vorige edities. Wij leveren de benodigde content aan en de dames van Jaaf ontwerpen het hele magazine.

Wij hebben aan de website een online reservering systeem gekoppeld. Hierdoor zien wij een verandering in het plaatsen van reserveringen. Het is heel gebruiksvriendelijk voor elke gast en het werkt voor ons efficiënter.  

Jill

Long Island

esther design consultant.jpg

Ook zo'n gaaf project?

Neem contact op met Esther