Onisi

Onze services

UX – design - webdevelopment

Doorlooptijd

16 weken

Webshop ontwerp voor Japanse meubel gigant.

Klantvraag

De Japanse gigant Onisi wil de Europese markt gaan betreden. Hun site was middels Japanse maatstaven opgezet en werkte minder goed in de Europese markt door cultuur verschillen. De vraag aan ons of we een aansprekende en gebruikersvriendelijke webshop konden ontwerpen en ontwikkelen voor de Europese markt. Deze moest zelfs met een aanbod van 5000 producten inzichtelijk en logisch geordend blijven.

designs-onisi.png

Aanpak

We startten het traject met concurrentieonderzoek. Daaropvolgend tekenden we de flowchart uit en de wireframes. Extra belangrijk in dit project gezien de grote aantallen producten en verschillende productgroepen. We hebben hier samen met de klant een nieuwe ordening voor bedacht zodat de sitebezoeker met zo min mogelijk klikken door het grote aanbod kan.
Het raamwerk stond, vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. Een brug slaan tussen Japanse en Europese stijl was een uitdaging die we graag aangingen.

mouseover.png
onisi-mobile.png

Resultaat

Binnen de deadline stond er een complete webshop in geheel nieuwe stijl. Het hoofdkantoor in Japan, alsook de Europese divisie zijn blij met het resultaat en de site draait op volle toeren.

screens-product.png

De opdrachtgever aan het woord

Dankzij de vlotte communicatie en  het sterke design van de webshop heeft Jaaf ons geholpen met het bereiken van onze Europese klantengroep, op tijd en binnen het budget.

Jasper

Onisi

esther design consultant.jpg

Ook zo'n gaaf project?

Neem contact op met Esther