Solaris

Onze services

UX – design - webdevelopment - mobile first

Doorlooptijd

4 weken

Website realisatie voor dé schakel tussen bedrijven en zonnepanelen

Klantvraag

Solaris Industria had reeds een website. Deze voldeed echter niet aan de wensen. De site zag er modern uit maar de bezoekers wisten niet wat voor actie ze moesten ondernemen na het bekijken van de site. Ook misten ze een persoonlijke touch. De wens was een aansprekende site die hun diensten snel en duidelijk uitlegt aan de sitebezoeker.

wireframes-solaris.png

Aanpak

Het traject werd gestart met een concurrentieonderzoek. Daaropvolgend tekenden we de flowchart en de wireframes uit. Omdat de dienst complex is hebben we extra aandacht gegeven aan de customer journey, de benamingen van de titels en pagina’s. Op deze manier helpen we de sitebezoeker snel de juiste informatie te vinden.

Nadat we het eens waren over de nieuwe indeling en pagina’s, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. Het ontwerp wilden we toegankelijk maken en de boodschap van de onderneming maximaal laten ondersteunen.

timeline.png

Resultaat

We hebben een website opgeleverd waarbij de dienst duidelijk en snel wordt uitgelegd. Het design zorgt voor een toegankelijke en vriendelijke sfeer. Juist omdat het om een bemiddelingsdienst gaat in de zonne-energiebranche wilden we het niet te zakelijk en strak maken. Op deze manier voelt het niet te afstandelijk aan.

screens-solaris.png

De opdrachtgever aan het woord

Dankzij de vlotte communicatie en  het sterke design van de webshop heeft Jaaf ons geholpen met het bereiken van onze Europese klantengroep, op tijd en binnen het budget.

Jasper

Onisi

esther design consultant.jpg

Ook zo'n gaaf project?

Neem contact op met Esther