Incompany workshop Data Design.

Dag / dagdeel op locatie bij Jaaf Information Design

Hoe breng je je ideeën over zodat de ander het begrijpt? Hoe betrek je collega’s bij veranderingen binnen je organisatie? Hoe maak je behaalde resultaten transparant? Hoe zorg je dat je boodschap overkomt bij je manager, collega’s of schoonmoeder.

Zijn deze vragen van toepassing op jouw team of organisatie? Neem contact met ons op over onze op maat gemaakte in-company workshop! Op basis van de vraagstukken binnen jouw team en branche passen we de workshop aan.

Wat kun je verwachten:

  • Het opsplitsen van data in behapbare brokken informatie
  • Het creëren van een duidelijke verhaallijn, die de informatie structuur geeft en de verbanden weergeeft
  • Tekst en visuals gebruiken om op een effectieve en boeiende manier te communiceren

Tijdens de workshop delen we onze best practices en laten we zien welke tools je daarvoor kunt gebruiken. Deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod. Daarnaast steken we de handen uit de mouwen. Dus breng een bestaande case mee en we gaan ermee aan de slag!

Voor wie?

Deze incompany data design workshop is op maat gemaakt om aan te sluiten bij de behoeften, kennis en ervaring van jou en jouw team. De workshop is ideaal voor teams van 4 tot 12 personen en kan volledig worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu een frisse kijk wilt op je dashboards, interne processen wilt stroomlijnen, of de volgende stap wil maken in data gestuurd werken, onze workshop biedt de tools en inzichten die je nodig hebt.

Aanmelden!

Klaar om de volgende stap te zetten in het optimaliseren van jouw communicatie? Boek vandaag nog jullie plek voor een workshop die niet alleen educatief is, maar ook plezierig en inspirerend!

Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid. Tot snel!

Klaar om samen aan de slag te gaan?

Leuk, wij ook! Stuur ons een berichtje en we zorgen ervoor dat jij binnen no-time ook kan communiceren met complexe informatie en data.