2 min. read | October 9, 2023 by Lia

Geen kind aan…

Als volwassenen worden we er vaak al gek van: planningen. Prioriteiten stellen, wat moet wanneer gebeuren en door wie. Een ouder met kinderen ziet in deze periode niet alleen zijn eigen planning overhoop gaan, maar is ook nog eens verantwoordelijk voor de planning van zijn of haar ‘mini-me’. Gillend gek zouden we worden. Omdat we meeleven hebben we een template gemaakt in powerpoint om in elk geval de planning van de kids op orde te krijgen.

In deze powerpoint template kan alles aangepast worden (behalve de dagen van de week, we gingen er even vanuit dat hoe gek je het ook maakt, deze voor iedereen wel gelijk blijven vooralsnog). De ingevulde PowerPoint kan je printen (A3 of A4) en ophangen. Je kan ook alle velden leeg laten en op zondag samen de planning invullen, wie weet worden ze nog gestructureerder dan jij…

Jengelende kinderen? Wijs ze gewoon even op hun planning, geen kind aan. Ok, dat geloven we niet echt, maar hopelijk verzacht het iets van de hectiek, of brengt het op z’n minst even een lach op je gezicht. Dan is ons doel al behaald. Happy planning!

Download hier jouw ‘geen kind aan’ planning.

Tips? Laat het ons vooral weten, we passen het graag aan aan de decision maker (de ouder) en de eindgebruiker (het kind).