Grafisch ontwerp werkt

Design op maat

Bij Jaaf Design werken we aan grafische oplossingen met passie aan het verbeteren van de communicatie van talloze bedrijven. Wij geloven dat duidelijk design bijdraagt aan het sneller en beter communiceren van de boodschap. Jouw doelgroep heeft al zo weinig tijd  en wil niet verveeld worden met kleurloze communicatie.

Wij werken bij Jaaf...

...en drinken koffie, eten veel chocolade en zijn met gave opdrachten bezig. Maar daartussen hebben we natuurlijk ook tijd voor jou, dus stel ons gerust een vraag!

About

Esther

In 2010 startte ik Jaaf Design omdat ik vond dat grafisch ontwerp anders kon. De vraag werd groter en zo ontstond team Jaaf!

Art director / eigenaar

Esther

About

Eralda

Enthousiaste pietje precies die altijd de grenzen opzoekt om een ontwerp net wat extra schwung te geven.

Senior designer

Eralda

About

Jamilla

Mijn grootste passie is vormgeven. Vanaf het concept tot de laatste uitwerking ga ik kritisch en zorgvuldig om met mijn werkzaamheden!

Graphic designer

Jamilla

About

Beau

Laat het precisie werk maar aan mij over, maar ik trek me graag even los om mee te denken met creatieve nieuwe ideeën!

Stagiaire

Beau

About

Noenoe

Ik bewaak het fort tegen indringers.

Bewaker

Noenoe

Jaaf werkt al 7 jaar

Wist je dat Jaaf al 7 jaar voorziet in grafisch ontwerp in de meest uiteenlopende branches?
Dat danken we aan onze gave klanten, fijn team en goede leveranciers!

Missie

Jaaf is opgericht in 2010. Vanuit de bekende zolderkamer. In de tussentijd is veel veranderd maar de kern blijft hetzelfde. We maken communicatiestukken begrijpelijk en leuk. Onder het mom van ‘stop waisting time’ zoeken we altijd de snelste weg naar begrip, zodat onze opdrachtgevers hun doelgroep niet vermoeid met kleurloze communicatie. Brochures, posters, huisstijlen, infographics, webdesigns en nog veel meer leveren wij met liefde op.

Visie

Wij zouden de (zaken)wereld graag wat mooier zien. Elk project dat we opleveren draagt hier weer een steentje aan bij. Met mooier bedoelen we niet alleen esthetisch mooier, maar ook leuker, sneller te begrijpen. Wij werken veel samen met sales afdelingen , marketingafdelingen  bij grote commerciële bedrijven, maar ook voor non-profit en overheidsorganisaties.  De kern blijft namelijk hetzelfde, het goed, snel en aantrekkelijk overbrengen van de boodschap.

Mooi, je bent er nog!

Neem hier een kijkje achter de schermen.