INK Hotel Amsterdam

Onze services

Design - Huisstijl

Lange termijn ondersteuning
en ontwikkeling communicatiemiddelen

JAA08 Brochure 2019 V2.png

Klantvraag

INK Hotel Amsterdam was al voorzien van een duidelijke huisstijl waar ze erg tevreden mee zijn. Met regelmaat willen we nieuwe druk en print items vormgeven in line met deze huisstijl. We zoeken een partij die creatief meedenkt, snel schakelen en verstand van print en digitaal heeft. Deze uitdaging gingen wij natuurlijk graag aan.

Image from iOS.jpg

Aanpak

We hebben ons ingelezen in de bestaande huisstijl en onderzoek gedaan naar de huidige middelen. Op basis daarvan zijn we gestart met doorvertalingen maken van de beoogde stijl naar toepasbare uitingen.

INK007-Birthday-Card_mockup.jpg

Resultaat

We hebben verschillende items ontwikkeld, ludieke items zoals dranketiketten en nagellak en meer standaard uitingen zoals de menukaarten en uitnodigingen. Met veel plezier zoeken we steeds naar een nieuwe invalshoek met behoud van een generieke stijl.

JU3A7322cmyk.jpg

De opdrachtgever aan het woord

"De samenwerking met JAAF is vanaf het eerste moment super prettig geweest! Iedereen in het team voelt perfect aan wat ik voor ogen heb als ik een ‘gevoel/ sfeer/ idee’ uitleg. Vaak weet ik zelf nog niet concreet waar ik naar opzoek ben dus geef ik heel weinig concrete input, maar JAAF weet daar altijd met een creatieve invulling een heel mooi eindresultaat van te maken.

Vaak komen ze zelf ook nog met extra creatieve ideeën om het geheel nog beter te maken, heel fijn! Ze kunnen ook altijd super snel schakelen, met korte deadlines, en veel verschillende stijlen toepassen. (corporate, humoristisch, vintage, etc)"

Marlo

Ink Hotel Amsterdam

esther design consultant.jpg

Ook zo'n gaaf project?

Neem contact op met Esther