Van uitdaging naar uiting

Visualiseert complexe informatie. Hoe verloopt zo'n project?

JAAF_rubikscube_326x326.gif

Onze werkwijze

Bij een aanvraag inventariseren wij de wensen. Deze kan je telefonisch doorgeven, per mail of via ons briefingsformulier. Op basis hiervan maken wij een offerte. Na akkoord plannen we jouw project in bij de designers. Afhankelijk van de complexiteit plannen we een kick-off meeting in waarbij we samen de informatie doornemen. De voorkeur heeft face-to-face maar telefonisch of via Skype is natuurlijk ook mogelijk. 

Hoe werkt de Feedback tool?

Wanneer we een eerste versie hebben ontworpen, zullen we deze in Filestage uploaden. Dit kan van alles zijn, van drukwerk tot een video. Je zal dan een email ontvangen met een uitnodiging voor Filestage op het bestand te reviewen. Hieronder omschrijven we de stappen:

filestage_logo.png

Stap 6

Wij krijgen een mail binnen en kunnen nu alle comments bekijken. We passen het bestand aan en zetten de aangepaste versie weer op Filestage als een nieuwe versie.

Stap 5

Als je klaar bent met feedback geven, kun je onderin het scherm kiezen voor ‘finish my review’. Als je hierop klikt krijg je twee opties: ‘approve version’ en ‘request changes’. Klik op ‘request changes’. Wanneer er niks meer aangepast hoeft te worden in deze versie, klik je op ‘approve version’.

Asset 5@4x.png

Stap 4

Als je klaar bent met de comment, sla je deze op. Hierna wordt je naam gevraagd en zo krijgen wij te zien wie de comment heeft achtergelaten.

Asset 4@4x.png

Door middel van Filestage kan er feedback gegeven worden op afbeeldingen, video’s, PDF’s en drukbestanden. Dit alles kan je doen zonder in te loggen. 

Asset 1@4x.png

Stap 1

Je ontvangt een email met een uitnodiging om het bestand te reviewen. Klik op deze link en Filestage wordt geopend. Hier kun je alle bestanden die je moet reviewen terugvinden.

Asset 2@4x.png

Stap 2

Wanneer je het juiste bestand voor je hebt, kun je hier de feedback bij schrijven. Dit noem je een: 'comment'. Je klikt precies op het punt in het bestand waar je de feedback over wilt geven en dan kun de comment bijschrijven.

Asset 3@4x.png

Stap 3

Wanneer je de comment getypt hebt, kun je deze nog extra verduidelijken door op het bestand te tekenen of door een bijlage toe te voegen. 

Asset 6@4x.png