Jaaf design

Visualiseert complexe data en

inzichten. Maar welke hulpmiddelen gebruiken wij hiervoor?

Ons hulpmiddel: filestage

Om een zo soepel mogelijke samenwerking te hebben, gebruiken wij de online tool Filestage. Hierin uploaden wij ons werk en kun je heel gericht feedback geven. Op deze manier kunnen wij de feedback altijd teruglezen en kunnen jullie heel duidelijk aangeven waar verbeterpunten liggen.

Wanneer we een opdracht af hebben, zullen we deze in Filestage uploaden. Dit kan van alles zijn, van drukwerk tot een video. De klant zal dan een email ontvangen met een uitnodiging voor Filestage op het bestand te reviewen. Dit werkt heel gemakkelijk, zie onderstaande video:

Stap 6

Wij krijgen een mail binnen en kunnen nu alle comments bekijken. We passen het bestand aan en zetten de aangepaste versie weer op Filestage als een nieuwe versie.

Stap 5

Als je klaar bent met feedback geven, kun je onderin het scherm kiezen voor ‘finish my review’. Als je hierop klikt krijg je twee opties: ‘approve version’ en ‘request changes’. Klik op ‘request changes’. Wanneer er niks meer aangepast hoeft te worden in deze versie, klik je op ‘approve version’.

Stap 4

Als je klaar bent met de comment, sla je deze op. Hierna wordt je naam gevraagd en zo krijgen wij te zien wie de comment heeft achtergelaten.

Hoe werkt het?

Door middel van Filestage kan er feedback gegeven worden op afbeeldingen, video’s, PDF’s en drukbestanden. Dit alles kan je doen zonder in te loggen. 

Stap 1

Je ontvangt een email met een uitnodiging om het bestand te reviewen. Klik op deze link en Filestage wordt geopend. Hier kun je alle bestanden die je moet reviewen terugvinden.

Stap 2

Wanneer je het juiste bestand voor je hebt, kun je hier de feedback bij schrijven. Dit noem je een: 'comment'. Je klikt precies op het punt in het bestand waar je de feedback over wilt geven en dan kun de comment bijschrijven.

Stap 3

Wanneer je de comment getypt hebt, kun je deze nog extra verduidelijken door op het bestand te tekenen of door een bijlage toe te voegen. 

Dit proces zal zich een enkele keer herhalen, totdat het beoogde eindresultaat behaald is. Wanneer dit zo is, kan het bestand 'approved' worden. Wij zullen zodra het bestand goedgekeurd is, de juist bestanden aanleveren in hoge resolutie. 

Na de opdracht

Jaaf Design b.v.

Joan Muyskenweg 62

1114 AN Amsterdam

  • Instagram Jaaf Design
  • Facebook Jaaf Design
  • LinkedIn Esther Rookhuijzen

Kvk 75987783  |  BTW 860469025.B.01